Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad smakar kärleken...inget?

 

Vad smakar

en vidröring och

en fingerkänsla

över dina bröst

rysningar på din

fuktiga hud


Vad smakar en blick

av din lust

eller en suck

från dina läppar

när du vill


Vad smakar den bilden

jag får mellan

dina lår

lekandes med ögon

din blick i min

med förväntan

lätt särat


Vad smakar inte dina ord

när du säger du älskar

när jag gör allt för dig

 

Vad smakar de då inte

när jag  lätt

med mun tunga

äter din kropp


Vad smakar då inte kärleken

 




Fri vers av Gryft
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-06 01:45



Bookmark and Share


  Mona*
Snyggt!
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft