Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gud...kan du inte kolla in mig lite?

 

Jag ber inte om något särskilt ,
men du,du kan väl kolla in mig en stund!?
Kan du inte se vad jag behöver?

Jag vill kanske inte ha miljoner
eller bli rik eller så..
men lite mer i plånboken skulle sitta fint!
Och du..lite mer till mig skulle innebära
att jag kunde skänka dem
som verkligen inget hade ,en slant!
Smart va!?

Du gud
Har du kollat in mitt kärleksliv?
Inte mycke för denna världen,eller hur?
Skulle du inte kunna styra in någon
kvinna i mitt liv,passande mig?
Hon behöver inte dyrka mig,
men gärna att hon trivs
i min närvaro,inte för stunden
utan för resten av mitt torftiga liv!

Inga orimliga krav ,eller hur?

Vad säger du gud?
Kan vi inte komma överens om att jag
oxå ibland behöver..

 




Fri vers av Gryft
Läst 240 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-06 15:21



Bookmark and Share


  Gunsan
Har Gud hört din bön?
Kanske jag också borde försöka ... tänkte jag ... om hon hör alltså;-)
2009-01-26

  Cosmic Johanna
En vacker och enkel bön, ödmjuk i sin framtoning, även med humor.
2008-12-22

  Mona*
Man måste börja med att lyssna har jag förstått.
2008-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Charmig bön, som gillas av mig...
Visst, jag kan lägga in ett gott ord för dig till honom *S*
/B
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft