Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melona, ditt namn klingar

Ögat spejar
ser utöver det
som ligger framför

Längtar spänning
något fördolt
Kanske inbillning
men ändå realism

Forcerar
lägger in sin stöt
Kikar i sikte
tittar mer nogrannt

Det som vilar i ögonen
liknar drömvärld
får min kropp att stelna
min tanke att stanna

All poesi är inte lika
inte all aha- upplevelse
Vissa ord strömmar
som flodens tårar

Pekar med berörande
pilar åt olika håll
Men vill beröra
med samma vatten

Dina ord min kära
är som alla vårfloder
stjärnregn och snöfall
solens hetta

Berörande
klara
visande
och vackra
oavsett årstid




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-06 20:06



Bookmark and Share


    deb8
wow vilken hyllning till en darling! Kan bara instämma om hennes underbart personliga stil och kraft...hon rockar fett den där melonen:)
2008-12-07

  Regular
Åh nej! Nu kommer hon ju bli helt omöjlig att ta ner på jorden igen ju ;-)
Fint skrivet :-D
2008-12-06

  Carola Zettergren
Fint till en finfin poet!!!:)
2008-12-06

    Melona
Oj...

jag vet nog inte riktigt vad jag skall skriva,
shit...
så fint och underbart att få dessa rader...
stum är jag!

Tack... känns lamt att skriva, återkommer när jag stillat mig!

Kram till dig
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP