Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter regn kommer solsken

sedan ...

 

brakar helvetet löst




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 211 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-06 22:08



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
och sedan kan det bara bli bättre eller? ler
2008-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Glöm inte Thin Lizzy..."All Hell´s Breaking Loose"
2008-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Ur askan i elden kan man hamna ibland.
2008-12-06

  Sladjana Zubcevic
Vackert!
2008-12-06

  Lena Krantz VIP
Snygg kortis!

;o)
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren