Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en slags diskrepans mellan tid och rymd


när längtan snärjer

 

(Dina händers rundning runt mitt bröst,
en evighetskort sekund
du sa de passade
men tydligen höll jag inte måttet)

 

för du sa jag älskar någon annan,

ibland förstår jag inte glappet mellan,

men har vi inte alla varit där,

en längtan som tar snedsteg,

när hjärtat är långt borta,

men längtar likväl.

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-07 13:00



Bookmark and Share


    Melona
maria

jag tror visst du är inne i något
fantastiskt stim just nu...

du skriver guld ju!
2008-12-07

  Ulf Lagerholm
jag tycker detta är en viktig tanketext, partern upplever att diktjaget har träffat någon annan, men det är ju inte en annan fysisk person, det finns inget namn eller folkbokföringsadress bakom, bara en tyst tanke, om hur det skulle kunna ha varit
2008-12-07

  aol
bara så sant att få höra att den man är kär i älskar nån annan så ruggigt
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund