Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kan!

 

 

Nu vet vi

att vi kan

och att vi passar

i varann


Dina bröst

passar händerna mina

du gillar, det hör jag

på andetagen dina


Din kropp i vågor

mot min

och som pusselbitar

när jag kommer in


Våra munnar

tungor lekande

mjukt hårt

men härligt smekande


Häftigare rörelser

högre dina ljud

när vi kommer närmare

hud mot hud

 

Nu vet vi

att vi kan

och att vi passar
 
i varann

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-07 11:37



Bookmark and Share


    sunnanvind
Jättefin!!! Applåder till en vackert erotisk text!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft