Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av dina läppar

 

I natt i drömmens land


kysstes vi

 

smaken av dina läppar


fanns kvar 


då jag vaknade




Fri vers av Mona*
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-07 14:01



Bookmark and Share


  * Ammi *
härligt ...
2008-12-07

  korpfjäder
Låter som en rätt skön dröm?
2008-12-07

  Maria Zena Viklund
dessa ljuvliga drömmar!
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*