Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nästa gång

så tar vi inte den där om rödluvan och

vargen

 vi tar den om Dr Jekyll and Mr Hyde

vem är du

 

om skräcken du låser mig i

 

om hur en galning

skapar en annan

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-07 18:31



Bookmark and Share


  glittertindra
väl skrivet och beskrivet.. :)
2008-12-19

  Rosen VIP
Hm! ingen är som man tror sig vara..inte ens vi själva...
snyggt skrivet!
2008-12-16

  noname_realmind
Ja... galenskap är antagligen smittsamt...
Finns ett vaccin månntro? *gulp* ;)
2008-12-09

  Ilona _L
"Ryser".... igenkännande om en svunnen tid, tack o lov....
Väl fångat!
2008-12-08

  * Ammi *
grym sanning ..
2008-12-07

  Lena Krantz VIP
Ja den känns lite ruggig men ruggigt sann!

Vissa kan verkligen göra en galen

Bra!
2008-12-07

    Maria Malm
Hur en galning skapar en annan...ruskigt och sant.
2008-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Terror tales...
2008-12-07

  Ulf Lagerholm
är mycket svag för sanningar, som denna;

"om hur en galning

skapar en annan"


ett gäng pluspoäng sänder jag
2008-12-07

  Betlehemsstjärnan VIP
Grym, berörande och lite skrämmande/B
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren