Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tätt tätt

 

 

Vi somnade den natten

   så tätt tätt

och vi drömde om änglar

om händer som gav

änglar med ljus

 

vi somnade den natten

vi hade den vackraste dröm

om allt vi gjort

    så tätt tätt

änglar med ljus


Vi somnade den natten

du låg tryggt på min arm

vi hade hittat

     så tätt tätt

änglar med ljus

 

Vi hade haft vårt

inga frågor kvar

stilla och lugnt

    så tätt tätt

änglar med ljus




Fri vers av Gryft
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-07 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft