Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet har sina vägar...

 

 

iblanda på asfallt i 120

brett och fint

livet bara susar förbi

allt som på räls


Ibland slingrande grusväg

på sin cykel

i stilla mak

i sommarljus och

ängslärkans kvitter

 

En slingrande stig

ljusa sommarnätter

bak din rygg

dina bruna sommarben

jag följer


Mörka nätter i regn

trött och bakfull

står man där
 
i en återvändsgränd

och man kommer inte längre

 

och man längtar efter fyrfiligt

eller sin cykel och sommar

man längtar efter vägen ut

dina ben

vägen bort till dig

vägen hem

 




Fri vers av Gryft
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-07 23:11



Bookmark and Share


  Blåbäret
livets vägar ger livet dess tjusning...och vad vore det utan att längta ibland...bra skrivet
2008-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft