Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ambrosia

Salt salt svett rinner längs min hals likt blodet
Från den dekapiterades hals

Av kölden är den sprungen
För att värma både dig och mig

Den djuriska lusten grep vi båda
Och slängde i varandras ansikten

Jag frågar inte varför
Du ger mig inget svar

Det är perfekt, det är underbart
Det är ambrosia

Ty vi är Guden och Gudinnan

I
Den andres liv.




Fri vers av Celebrant
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-07 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celebrant

Mina favoriter
Ett Liv (en tanke)