Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det totala förfallet

Av den runda mjuka glansen finns inget kvar
det som återstår är
djupt,
kallt,
hårt,
svart.

Avgrunderna blir bara fler och större
sträcker sig inåt
djupare,
kallare,
hårdare,
svartare.

Dina ögon dör mer för varje sekund
likt granitbrunnar
djupast,
kallast,
hårdast,
svartast.

Och med varje blick jag kastar på dig
mitt hjärta

g r å t e r .








Fri vers av Celebrant
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-26 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celebrant

Mina favoriter
Ett Liv (en tanke)