Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågande är din blick



Frågande är din blick
Och jag ser in i din själs speglar

De är klara som vintervatten
Men jag är inte feg.

Så,
jag är naken och utlämnad åt din nåd

Ge mig Livet!
Ge mig Kärleken!
Ge mig… Dig!

Jag har inga svar
Du har alla frågorna
Du har trumf på hand!

Mina kort är blanka.

Det är kört
Det är kört
Det är kört

Men jag går all-in ändå.

Ge mig Livet!
Ge mig Kärleken!
Ge mig… Dig!




Fri vers av Celebrant
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-07 23:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
desperat driv i texten som jag gillar...bra flöde och snyggt uppställt
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Celebrant

Mina favoriter
Ett Liv (en tanke)