Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven en sen natt på mobilen. Bortglömd, nu upphittad. Ganska konstig, men rätt trevlig ändå...


I know it all?

Tryck min hand, håll mig hårt!
För jag är utanför.
Jag är annorlunda, jag är konstig!
Men
I din och min värld är jag bäst,
jag är perfekt!

Jag kan stava,
jag kan bygga meningar,
och jag kan skriva ihop.
I know it all!

Men.
Om det kommer till oss alla,
så är jag utanför.

Ja, jag kan stava.
Jag kan bygga meningar!
I know it all!

And still I loose.




Fri vers av Celebrant
Läst 303 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-06 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celebrant

Mina favoriter
Ett Liv (en tanke)