Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
INTE självupplevt...


Kanderade äpplen och kallprat

Väntrum och vita veka väggar
Allt är en charad

Vi bygger våra liv kring lögner och inbillad lycka
Om kärlek, tro och ömhet
När vi vet att hatet är den enda sanna känslan

Och nu en ansträngd väntan på
Att förhindra ett nytt liv

Vi gör det rätta
Vi är för unga
Men ändå glänser tårarna i mina ögon

Jag saknar det jag aldrig haft
Och utan det har livet ingen mening

Tystnaden är mördande



Du pratar utan att lyssna
Jag lyssnar utan att prata

Men ingen av oss hör.




Fri vers av Celebrant
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-10 02:10



Bookmark and Share


  frökenjulie
Jag gillar den här väldigt mkt..
ingen av oss hör, otäckt att det kan vara så , men ofta är det vanligare än vad vi tror!
bra!
2008-11-10

  Hanni
Jag gillar hur du lyckas förmedla känslor/tankar, o återberätta upplevelser som du själv inte har upplevt på ett mkt ärligt o uppriktigt sätt.
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Celebrant

Mina favoriter
Ett Liv (en tanke)