Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen är ett skepp

Sorgen är ett skepp utan segel
som glider fram utan både manskap och åror
den pressas fram av en osynlig vind
en vind som har sitt ursprung i allas våra mörka hjärtan

Över känslornas hav det kryssar
med en flagga som vittnar om lidande och uppgivenhet

Dess lur ekar genom åren
och skrämmer både lyckan och kärleken

Ingenstans finns skydd
Ingenstans går vällusten säker

Sorgen är ett skepp utan segel
som pressas fram av en osynlig vind

en vind vi alla bär på fröet till




Fri vers av Celebrant
Läst 2298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 20:30



Bookmark and Share


  nilu
sweet stuff!
2009-04-25

  Larz Gustafsson VIP
Knappast någon vit flagg, men ändå en sådan, på sätt & vis.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Celebrant

Mina favoriter
Ett Liv (en tanke)