Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
XD


Parkbänkarna är nerklottrade och din poesi är guld.

Parkbänkarna har smutsats ner av allt vårat hat,
och vi har klottrat över våra inristningar på dom bruna parkbänkarna.
Du+Jag+Föralltid=Lögn.
Dom gamla tanterna på andra våningen har kastat tomma mjölkpaket,
då vi har dansat fulla klockan tre på natten och skrikit meningslösa ord.
Men såna dagar har sen längesedan slutat att existera,
Och jag skriver poesi från natt till dag.

För
Jag
Försöker
Att
Skriva
Ner
Allting

Papper,

Att
Jag
Aldrig
Glömmer
Bort
Meningsfulla
Händelser.


Men tillslut kommer jag att glömma bort ordens mening,
Så som vi glömde bort att leva.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-08 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel