Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig

 

 

Ville bara skriva några ord

Ville bara du skulle veta att

jag lever

    men utan inspiration


Jag har annat nu att

bry min hjärna med

det är bra,men inget som du

     Jag går på sparlåga


Jag är så trött på allt

Känner det fattas mig nått

och massor står mig upp i halsen

Glädjen,leken,lusten
   
    vart tog den vägen


Du var som en sommar som försvann

Du kom ,du var en upplevelse

en dröm ,värme och lust

men nu har jag bara ett minne

    av den sommaren


Jag skriver bara några ord

ville du skulle veta

Att nu är det mörkt

och allt utan dig är

     så kallt

 




Fri vers av Gryft
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-08 20:22



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Jag skriver bara några ord

ville du skulle veta

Att nu är det mörkt

och allt utan dig är

så kallt"
Smärtsamt vackert!
2008-12-09

  Svartsilver
fina rader, det sista är riktigt smärtsamma!
2008-12-08

  Miss Mod
Vad ljuvliga och samtidigt sorgliga känslor denna förmedlar. "Du var som en sommar som försvann"=mycket talande.
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft