Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt för dig

 

 

Mig kan du dra upp

  Ge mig ett leende bara

så går jag igång

  Då får du det du vill

nu och natten lång


Säg bara det orden jag

  älskar att höra

så har du virat mig

  runt ditt finger

och jag är vid dina fötter


Kyss mig som bara du kan

 och du har mig exakt

  där du vill

du vet jag gör allt

   med din lust

 

Be mig bara med dina ögon

  Ser in i dig

allt för dig

  vet vad du behöver

allt för din njutning

  jag finns här


Mig kan du dra upp

  in eller under

över din vilja

   står inget

men jag finns där

 

Allt för dig min älskade




Fri vers av Gryft
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 21:09



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det är vackert!
2008-12-08

  Lyckohäxan Enediel
Så innerligt skrivet...som en tillbedjan för den älskade.
Aaah jag gillar att läsa sånt här...det är vackert!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft