Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kolla in göteborgsjul...bara blå färg


I mitt blåa

går genom våran blå stad

går på mitt rivir

känner mig hemma

         Hejar hit

snackar dit

känner var gatsten

         känner varje bit


Går på mina gator

 fan, ser dig ikväll

        i alla de blåa ljusen

hand i hand

på mitt revir

du ser och

        du slinker iväg bak husen


Natten är iskall

och vår stad är blå

Jag går ensam

skyndar mig sakta

      men tanken om oss två

tänker på oss

       du och jag vi var i de blå


För sent i allt det blåa

Tänker aldrig på dig

men era händer tillsammans

           ger mig ångestrus

vill bara hem

          ifrån allt detta blåa ljus

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-08 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft