Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna är inte färdig..finns mer att börja med o att lämna..


Vi lämnar och börjar om

 

vi börjar om

 vi startar ett nytt liv

 vi vandrar över

allt vi sagt

vi behåller våra

vackra minnen

 vi går här ifrån

allt de gråa

allt tjat

allt bråk

vi går bara

lämnar all skit

för mycke ont

inget att spara

Vi lämnar detta

inget att spara

tar med det goda

det får plats  i min ficka

vi lämnar våra ryggsäckar

glömmer alla hårda ord

alla taggar och törnen

vårat meninglösa

 

Vi börjar om

där vi startade

med våra kyssar

smek i smyg

vår blyghet

rodnad och skratt

våra nätter i sex

vi fick aldrig nog

av musiken vi lärde varann

vi börjar om

med våra blickar

av åtrå

med vår tåflirtar på

middagarna under

bordet

där våra händer möttes

iskalla nätter i våra

nattpromenader

där vi lärde varann om

varann  i varann

kyssar och kalla nässpetsar

 

Vi lämnar och börjar om

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-08 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft