Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 9 december








När minnet
lägger ut
ett spår



skall man vända
innan mörkret faller




Övriga genrer av Bim
Läst 336 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-09 14:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Mycket kloka och tänkvärda visdomsord.
Bokmärke.
2009-01-07

  Tothem
du är bäst!
2009-01-02

  jardan
Tack för denna tänkvärda pärla
2008-12-11

  Rachel Roth
tycker så mycket om denna
lilla visdomspärla

tack Bim
2008-12-09

  © anakreon VIP
Utomordentlig!
Carl-Erik
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim