Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en semesterflört


Låt oss minnas - åtskilda



Snälla du

Låt vår romans bli
ett underbart minne blott
Låt oss skiljas åt
och drömma vidare

Låt mig få utforska
många fler smaker
som livet har att erbjuda
tills jag finner den
som faller mig bäst

Låt mig få längta
så att jag en dag
äntligen
kan känna mig nöjd

Låt oss båda
leva livets unga dagar
med varandra
ifrån varandra




Fri vers av Susanna
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-08-17 16:48



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Instämmer med nedan talare. Vettigt sunt och helt okey inställning...Ljuvligt vackert skrivet!
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna