Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du....min dröm

 

 

legat vaken denna natten

   känt mitt hjärta slå

försökt känna puls

sökt dig i känslor

   du så svår att nå

 

Sökt det du gav

    nätter när vi var där

letat orden du sa

minns det bara så vagt

    de nätter du var här


Försökt leta i minnen

    bilderna av nätterna våra

hittar din kropp så diffus

bilder som kommer och går

     att  hålla dig kvar är det svåra


Trött går klockans visare

   räknar tickande in i sömn

då känner jag din hand

och hör din viskande röst

    och jag försvinner in i min dröm

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 304 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-09 18:01



Bookmark and Share


  Mona*
Snyggt!
2008-12-11

  Domino
Vackert, gillar denna text väldigt mycket!
ha en fortsatt trevlig kväll/Domino
2008-12-11

    sunnanvind
Mycket vackert! Du skriver längtan här..efter någon speciell!
Väldigt speciell fin text! Applåder!!!
2008-12-09

  Sergej
Mycket vackert och smärtsam... för mig iaf...

applåder!
2008-12-09

    sleepwalking
Vi får förevigt hålla fast vid
våra minnen, våra drömmar.
Denna text är målande vacker
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft