Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DANS

 

stilla toner

och  ord strömmar i musik

hjärtat i dans

hand mot kropp

i trans håller jag om dig

känner dig

för jag dig

din mun mot min hals

värmen från det du vill

sekunder av allt

sipprar ur varje andetag

toner som når fram

där dina läppar rör mina

står vi still och jorden snurrar

hjärta mot hjärta

vi håller oss fast

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-09 19:32



Bookmark and Share


  Blåbäret
sådan dans blir jag aldrig less på...tjusigt
2008-12-10

  Eva Langrath VIP
Vackra ord som dansar fram.

Eva
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft