Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

credo



alla delar som ligger spridda
orkanmysteriet


jag
ett bultande hjärta

du
likaså



smekssamman
sammansmeks



först nu
tydligheten 
i helheten


allt är botten
allt är höjd
allt är kärna
allt är djup


jag 

tror









Fri vers av Hannadraken
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-09 20:18



Bookmark and Share


  halmstrå
Undrar om du skriver att tro är något som gör att en människa är hel tillsammans med allt. Så att tanken är detsamma som verkligheten. Och att verkligheten är att allt hänger ihop som ett hologram. I så fall är tro inte ett antagande utan mer av en upptäckt.
2008-12-10

  Per Rydberg
Här står kärleken i centrum. Jag läser, ler och mår bra av din text!
2008-12-09

  Eva Langrath VIP
En text som andas upptäckt,

Eva
2008-12-09

  korpfjäder
Kärna...
Det där som kan vara allt dolt i något som ännu inte syns...
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken