Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker saga I



Allt är som en vacker saga

en saga utan något slut


Så underbar

men så kompliserad


Svaren på alla fråger

förblir som ett eko


När hoppet väger tyngst




Fri vers av JLindh
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-09 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JLindh
JLindh