Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker reser upp dagen

mörker smeker morgonen
ensamhetstystnad viner


söker dagen

intill hjärtslagens rytm
blundar; faller i dröm

mörker smeker morgonen
runt knuten; börjar dagen

för inre väsens krafter




Fri vers av Lindizz
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-10 08:34



Bookmark and Share


  Rasengan
O_< den var mysig och lugnande
lika lugn som morgondimman haha:P

läs gärna mina dikter
2008-12-12

    Maria Malm
En vilsam och fin läsning.
2008-12-12

    tramp
Cool dikt om en mörk December morgon som denna.
Mörkret härskar ännu…men den 21:a beseglas den.
Applåd !
2008-12-10

    sunnanvind
Skön avvaktande , vilsam text där dagen tar sin början!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz