Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen frågor..massor av svar..

 

ok, jag ska försöka sova nu...

 

 

men du är så mycket

och jag har alla tankar kvar

efter vår natt

våra timmar

du är så mycket mer

    mer än bara en natt

 

tusen frågor

pejling och undringar

och man har tusen frågor

igen och igen och igen

      och bilderna rullar

 

bilder skapade av dig

som snabbt byts

av  andra bilder

och dina svar

svar från din kropp

ger mer bilder

mer frågor

 

Ska försöka sova nu

 

 

men doften hänger kvar

jag har tusen frågor till

utan några svar

 

men Nu vet jag

hur du ser ut

när du smakar mina frågor

          när jag frågar

          och smakar dig




Fri vers av Gryft
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-10 09:33



Bookmark and Share


  Svartsilver
mmm fint!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft