" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Saknar du mig i dina drömmar?

 

 

 

Det var länge sedan nu

     då du och jag brann

nu biter kylan och

händer som fryser

     länge sedan du försvann

 

 

Nu går solen så sakta ner

      jag tänder ensam  ljus i dunkla rum

möter kvällar i stilla tomhet

tysta timmar kryper fram medan

        jag hoppas möta dig i min dröm

 

Går du där och funderar

       om mig i ditt tomma hus

känner du som jag saknaden i

denna gapande tystnad

        tänder du ensam dina ljus

 

Har du också det kallt

        fryser du om dina vackra händer

saknar du mig i dina drömmar

kanske minns du mig då 

         när du dig ensam i sängen vänder

 

Här finns du kvar i allt

      din ande svävar  i min tomhet

hittar spåren av dig

känner smaken av dina kyssar

      och allt det vi hade,  ja du vet

 


Finns det någon saknad hos dig

        kanske  mina kyssar och i händers smek

de saker man aldrig glömmer

det vi hade i vårat liv

         det du och jag hade i vår stora kärlek




Fri vers av Gryft
Läst 254 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-10 16:49



Bookmark and Share


  Blåbäret
fint skrivet om saknaden men även en sorts tacksamhet känns över allt man har delat...över att man delat...sorgset gripande
2008-12-10

  Sladjana Zubcevic
"Här finns du kvar i allt

din ande svävar i min tomhet

hittar spåren av dig"
Så vackert skrivet.
2008-12-10

  karenina VIP
väldigt fin, så mjuk och fylld av saknad. tycker om upplägget av ord men även bilden, vackra blå färger.
2008-12-10

    Tokvilse
Vackert skrivet.
2008-12-10

    MaryMo
Oj, vilken snygg form och så fina rim!
Dikten inte bara flyter, den RINNER rakt in. Utomordentligt!
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft