Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill du ska minnas orden

 

 

 

inte det ord vi spydde ut

medan det slogs i dörrar

inte de orden som sas bakom ryggen

i all ilska och förtvivlan

inte ord som skar som knivar

i kött och själ

inte de orden som kommer

i hat och ilska

ord i förtvivlan

 


       

             Jag vill du ska minnas orden

 

 

de jag sa när jag höll dig hårt

det orden som kom från mitt hjärta

när vi såg varann i ögonen

De orden som sas i nakenhet

i närhet i all sårbarhet

som pausades av kyssar

de ord som sas när

jag drunknade i dig

de ord som då sas och menade

 

en evighet

 

Minns de orden

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 248 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-11 13:36



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...vackert
...allvarligt...
2009-01-19

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2008-12-11

  Fokus
Detta märkliga som sker att det är de hårda orden som ska förfölja en och inte de vackra som var så många fler...
Vacker beskrivning av fenomenet.
2008-12-11

  mare VIP
Fint skrivet.......
2008-12-11

  Svartsilver
Mycket vackert, och väldigt bra skrivet.
2008-12-11

  Nova-Liv
stum av nakenheten i dina ord. vackert.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft