Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

attjo...



ett tryck på pannben

öron, näsa förtätad

bacillträngsel sker




Fri vers av glittertindra
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-11 18:41



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Prosit!
- och där åkte bacillerna ut!
Krya på dig ... menar diktjaget alltså ... :)
2008-12-11

  Domino
hehe, nice=)
2008-12-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Aj, aj förkylning
slagit till, inte sånt
man vill ha.... Aj, aj!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

glittertindra
glittertindra