Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feta statyer i våra munnar skjuter ut som pilspetsar

Från Au-pair till bartender till Spy Bar till sönderknullad dörrvakt och bubbelpool
och och och
Bla bla bla

Det här en hyllning till Bob Hansson
Som längtar efter bräcklighet




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje