Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftertanke i juletid

Du tror kanske det är skinkan som gör Dig glad
eller sillen som simmar där i sitt spad.
En gröt av ris är värd sitt pris
och så all annan underbar julespis
Ju flera klappar ju större lycka
med kulor o glitter vi husen smycka.
Men fridsbudskapet kommer ofta bort
Det orkar vi inte med då vi fått "allting" gjort

Glöm aldrig bort det budskap som ges
om barnet som föddes, som kärlek ska ses.
Vi behöver gott i vår arma värld
men det får vi inte av mat eller flärd.
Ge kärlek och omtanke bort som gåva
då når vi långt, det vill jag lova.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 236 gånger
Publicerad 2008-12-12 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP