Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en flock på radarn

 

___

 

 

solen häver sig

där mörkret är gömt

___

 

i utkanten av s:t petersburg

flyter en uttjänt oligark

runt den sista bränslestaven

___

 

vilseledda tobaksbolag

letar efter beroende

ingen undrar varför

___

 

 

 

 

___

 

 

 

 

 




Fri vers av alfa VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-12 11:54



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
"vilseledda tobaksbolag"

nå, jag tror minsann herrn överträffar det mesta med en sån intill det radioaktiva, med en metafor inkapslad i sådana massor sprängämne

tänk att sjugosju ord kan rymma en hel värld, en klar, slutförd tanke
2008-12-12

  Stensamlaren
ödig sak! jag gillar. enkelt.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén