Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
O du,som inte tål hoppar vidare...


Porr Porr Porr Porr

Jag vill ha sensuellt i massor..

 

skriva om glass o drivsnö??

om dimmor och tö??

 väder vad är de..

jag vill ha kroppar me

 

Jag vill läsa om tränga in

inte om halsduken din

jag vill veta allt om lust

fan jag vill ha känslan av dina bröst

 

Jag vill inget veta om att någon varit sjuk

 jag vill veta hur du tog imot en kuk

 hur du smekte hennes bröst

vafan..alla har ju varit med om en vacker  höst

 

vill inget mer läsa om solnedgång

om blommor och om hur  rosor  luktar i fång

 berätta istället hur livet är

när du knullar den du har där

 

vatten porlar så friskt och klart

dimmor över nejden

men va fan jag  vill veta

om sex och om er mitt i  kärleksfejden

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 1661 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-12 17:42



Bookmark and Share


  Blåbäret
*puh* ok...då vet vi det :)
2008-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Vill du veta mer om det så är ju kvällspressen nedlusad av skräpet.
2008-12-12

  VildLilja
Bra jobbat!! Härligt nästan lite arg text :)
2008-12-12

    Maria Malm
En fin text..ja, den var det äkta fredagsstämning i!
2008-12-12

  Gawain
Om blommor och bin månne ;)

Sex, javisst! Porr, jajjamen! Otukt, snusk och saft. Sånt gillar ju var och en. Och alla former av cencur undanbedes vänligt men bestämt.

För snusk är ju oxå vackert, på sätt och vis.
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft