Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blod är tjockare än vatten


älskade bror
du ska veta att
tårna rann
när jag läste brevet
jag aldrig trodde du
skulle skriva.


och jag önskar jag
hade varit mer
uppmärksam
förutspått vad
som skulle hända,

(sett dig
sett dig)


för då skulle jag lyfta
bort den värld
som tynger dina
axlar och bära
den åt
bara
dig.







Fri vers av Solstorm
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-12 18:54



Bookmark and Share


    Liiinahw
Det är kärlek !
2009-02-08

    eventualiteter
den är fin.
verkligen
massor
med
fin.
2008-12-13

  Miss Pauline
jättefin, verkligen.
2008-12-13

  viunderregnmolnen
vad fint
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm