Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbländad resa

din närhet värker inom mig
så snälla hjälp mig
mörkret rämnar inombords
mitt ego förbländas

din frånvaro märker mig
så snälla hjälp mig
ljuset äter upp min själ
från insidan och ut

orden vibrerar av värme
när kylan bränner i mitt bröst
utbränt doftar jag
i min resa mot framtiden




Fri vers av Fredric
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-12 22:11



Bookmark and Share


  lyckeli
ord kan vibrera mycket
och kan de för en liten stund
bränna i bröst
ska man ta emot och

låta sig brännas
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric