Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmarna dina

 

 

Dina händer stanna här hos mig

dina ord lägger jag stilla undan

din kyss spar jag för alltid

drömmarna dina blir mina

de vackra de fina


Din längtan behåller jag här

och din hunger stillar jag

din kropp väcker vi

och drömmarna dina

väver vi in i mina


Dina tårar torkar jag

ditt leende lockar mig

ditt förtroende låser jag in

i mitt hjärta

tillsammans med drömmarna dina

bara de vackra de fina




Fri vers av Gryft
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-13 14:32



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackert, du har talang för det kärleksfulla uttrycket, poesi passar dig, din nya vän J
2008-12-22

  Blåbäret
vissa saker vill man bevara i ett vackert skrin, eller varför inte i hjärtat...tjusigt
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft