Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - en mosaik

Skärva på skärva med varsam hand
jag samlat tillsamman, att bygga en stam
i alla de färger, av alla de slag
som hjälper mig att forma mitt jag

Tygbit efter tygbit, har jag sytt ihop
ett lapptäcke över allt det jag gjort
detta konstverk skall få bli min krona
som över mitt livsrum, högt uppe får trona

Till rötter jag funnit allt möjligt skrot
som ska stärka min plats här i jorden
Här står jag, hoplimmad, nålad och sydd
av livets egna fragment, är jag prydd




Fri vers av *maihe*
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-14 01:22



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket färgsprakande och fin
mosaik
2008-12-14

    ej medlem längre
SNYGGT!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

*maihe*
*maihe*