Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens dans

 

 

Du står där vacker och i vitt

solen har hittat dig

ditt leende visar solen

du ler och

   ger mig din blick

 


Blicken som vill mer

naken bedjande leende

lockande och

        kom och ta mig

för mig härifrån

         i dans

 


Bjud in mig i dina armar

lägg dem sakta runt

        och håll mig

nynna sångerna från förr

och jag för dig

     genom solnedgång

genom den varma natten

 

 

Du står där vacker och i vitt

         månen ser oss

när jag ger dig min kyss

           och du för mig

du ger mig av all

din nakenhet

 

 

Natten drar förbi

vi är förlorade utan tid

i varandras ögon

armar runt och i dans

och i solens första strålar

 

 

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-14 13:11



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-12-14

  Miss Mod
Vackert"vi är förlorade utan tid"
2008-12-14

  Svartsilver
vackert som en måndans!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft