Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I de svarta nätterna

 

 

Jag saknar dina

du saknar kanske mina

de svarta  nätter

du vet

när vi log

då vi lyste upp

timmarna för varann


Vi lätt tiden gå

runt oss och förbi

utan att någonsin se den

nätterna gick med

ord och hud


Vi berörde varann

med själar och  i lust 

smög vi in all kärlek

i de svarta nätterna

ritade vi framtiden

med fingrar över hud

 

Vill du så kom nu

i de svarta nätterna

och sudda min tomhet

med dina ord

berör mig i all min brist

och rita framtid igen

 

 




Fri vers av Gryft
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-14 20:28



Bookmark and Share


  Svartsilver
vackert, vackert vackert *L* !!
2008-12-14

  prinscess VIP
den var vacker
2008-12-14

  Miss Mod
"Och rita framtid igen" Vackert och berörande, fint.
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft