Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem vill någonsin hitta ut ur den man älskar?


Blå.


Jag drömde att jag gick vilse i dig.
Drömde mig in i ditt blå.
Jag hittade aldrig ut.

Vaknade någon annanstans och allt var blått.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 371 gånger
Publicerad 2005-08-18 18:56



Bookmark and Share


    Deadhead
Blå, blå drömmar.....låter härligt och är härligt att läsa!
2005-08-19

    ej medlem längre
Tycker jag läst denna förrut, eller...? Har du publicerat denna tidigare? Tycker i vajre fall att den är lika bra nu som då. Gillar speciellt den andra raden.
2005-08-18

  Amy (F)
Intressant :)
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi