Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi behöver ljus....mycket värme i denna kalla värd.....


Återspegla dig, en bön..

Låt mig få beröra
människor där jag går
överallt med din närvaro..
återspegla godhetens ljus
som är du Herre....
en kärlekens brinnande
låga för en värld i mörker..
varje dag få lysa för andra
spegla din godhet på denna jord







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-15 12:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En underbar bön.

Fil 2:13
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP