Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avstigning på höger sida

dag efter dag
pudrar vi varsamt huden
till okännbarhet
ett sätt att göra om förnya dölja
men till vilken nytta?

frostbiten förfryst iskall
naken i en värld utan solljus
konstruerad av minnen som bryter ned
ett hjärta påväg ingenstans

på bussen
en doft av ruttnad livskraft
tomma blickar
och tystnad


tystnad


tvärstopp och någon som drar
i tvärbromsen och jag faller


faller


framåt och lite åt vänster
en ond cirkel
som upprepas
en snurrande spiral
utan hållplats

dag efter dag
pudrar vi varsamt huden
till okännbarhet
ett sätt att göra om förnya dölja
men till vilken nytta?

livet är en bussresa
utan hållplats

och jag vill inte längre
befinna mig ombord,

"Avstigning sker på höger sida"




Fri vers av korrigerad
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-15 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad