Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

herr larsson suktar efter mer


herr larsson är pissnödig
och utsvulten

otillfredsställd också
för den delen

han har en dag utan pengar
utan hopp
gnista

eller kärlek

bara en ölmage
att leva vidare på

och av




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 727 gånger
Publicerad 2005-08-18 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra! Han är så pessimistisk och tänk att ölmagen kan finnas där att leva kvar för... han har inget, förutom ölmage, det är starkt!
2005-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP