Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

No big deal



Men det irriterar mig så mycket
att folk bara verkar tycka att jag
ser bra ut nu, när jag är smalare

.




Fri vers av Solstorm
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm