Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår kärleks alla möjligheter

 

 

Minns du de stilla kvällarna

med vin i solens nedgång

innan månen steg

och natten vaknade

stilla samtal om allts baksida

och vår kärleks alla möjligheter


Vi blickade över havet

och pratade om oändligheten

och vem av oss som var vem

och hur det var att vara

berusade  av vinet

och vår kärleks alla möjligheter


Berusade oss av varandras ord

av blickar och tysta skratt

beslöt vi oss om framtiden

fulla av varandra tog jag din hand

vandrade över den varma sanden

in i vår kärleks alla möjligheter


Minns du de stilla kvällarna

ensamma under månen

naket mot naket

där på vår oändliga strand

med vågor viskande sin sång

om vår kärleks alla möjligheter




Fri vers av Gryft
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-15 17:23



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt, glädjespridande.
Fint naturskildrat.
2009-01-03

  friheten
SÅ underbar srkiven
2008-12-21

  Fånga dagen
Underbart vackert målande skrivet jag är där :)
mvh ak
2008-12-21

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker!
2008-12-21

  Elaine.S VIP
ord som väcker fina bilder och en längtan till barfotaväder...
2008-12-15

  Bjarne Nordbö
Så berusande underbart det låter, och jag fick en sommarbild till mig som bonus.
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft