Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Älska

att älska....Vad är det?

Är det...att ha sex för status?........för köttlig njutning?......för att vara nån?....

Nej...Min uppfattning...min syn...mina..känslor...

 Att älska....att visa känslor...att vara någon...att vara ingen..

Att glömma...att minnas...att älska...och hata..

Att komma ihåg varje gång man lyckligt varit....och varje gång man blitt sviken...

Att älska...känna ner för sin älskades kropp...

 Söka efter ett nyckel hål...

In...och in i glömskan vill jag åka...måste hitta nyckeln...

Min älskling...Vem det än nu är....känns så bortom min tid....är hon verkligen här?...eller är det ännu en dröm...en av många...som jag drömt..

Jag glömmer mycket nu....vill bara komma bort...in i dig...bort från allt sheit...

Jag fann nyckelhålet...och gick in...

Jag såg din själ....men när jag rörde den....fattade den eld....

Jag såg dig brinna....Och jag brann själv....VI delade allt...allt du och jag..allt och ingenting...

Kan bara inte fatta....vad är det igentligen...att älska...

Att dela...alla känslor , kärlek  och minnen....

Eller är det bara....Ett minne...långt....långt...borta..

 

 

Älska.....är ett väldigt starkt ord....

Kärlek....är svikelsens ord...

Så varför fortsätter du..jag...och alla andra i världen...

Tror det bara finns ett svar....

För att minnas...och säga farväl...till minnen blå..




Fri vers av Himuro
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro