Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


050405

Älskar dig så mycket att det värker i bröst och hjärta på mig
Ingen ska få göra dig ledsen utan att jag gör dig glad igen
Min kärlek till dig kommer torka dina tårar och få din mun att le
Min kyss kommer värma ditt hjärta och när jag viskar i ditt öra
att jag älskar Dig är du fylld av min kärlek igen




Fri vers av Deadhead
Läst 498 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-18 23:37



Bookmark and Share


  Marita Walldén
Det känns som om du älskar någon, så mycket man kan älska någon. Du vill beskydda... Vackert.
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Deadhead

Mina favoriter
Ängel!
Vilsen